Το γραφείο μας

Γνωρίστε τον Παναγιώτη Κολοβίνο.

   Αξιοποιώντας τις σπουδές μου στον τομέα των οικονομικών επενδυτικών προϊόντων αλλά και την εργασία μου στο εξωτερικό, παράλληλα έχοντας αποκτήσει εμπειρία στον ασφαλιστικό και επενδυτικό τομέα από το 1993 εργαζόμενος ως διευθυντής του γραφείου Ασπίς Πρόνοια στην Κόρινθο , Αποφάσισα το 1999 να ιδρύσω δική μου εταιρεία παροχής ασφαλιστικών και επενδυτικών προϊόντων στο Κιάτο Κορινθίας .Από το 1999 έως και σήμερα διασφάλισα συνεργασία με πληθώρα ασφαλιστικών εταιρειών οι οποίες επιτυχώς δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

   Με γνώμονα την διασφάλιση των ασφαλιστικών αναγκών των πελατών μας φροντίζουμε ώστε να παρέχουμε τα ασφαλιστικά προϊόντα που αντιπροσωπεύουν κάθε έναν διαφορετικά (TAILOR MADE INSURANCE COVERAGE). Το έργο μας ξεκινά από την απλή ασφαλιστική προσφορά την οποία με επιτυχία μετατρέπουμε σε πρόταση ασφάλισης και την εξυπηρετούμε σε όλα τα στάδια διατηρησιμότητας της. Θέλουμε ο/η ασφαλισμένος/νη μας να αισθάνεται φίλος/η – οικείος /α μαζί μας και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα με την πάροδο των χρόνων .

   Mε τον τρόπο αυτό μπορούμε να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα ασφαλιστικών και επενδυτικών προϊόντων. Η αμεσότητα που επιδεικνύουμε στις ανάγκες αλλά και στα εκάστοτε προβλήματα των πελατών μας είναι το κλειδί της επιτυχίας μας.