Ασφαλιστικά προγράμματα

Υπηρεσίες

Βρείτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και καλέστε μας.

Ασφάλιση Αυτοκινήτων
και Μοτοσυκλετών

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ασφάλιση του αυτοκινήτου και σας προσφέρουμε απεριόριστες δυνατότητες στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς.

katoikias

Προγράμματα Κύριας & Εξοχικής Κατοικίας, Κοινόχρηστων Χώρων
& Διαχειριστών Πολυκατοικιών

Η κατοικίας σας κινδυνεύει περισσότερο από όσο νομίζετε. Κλοπές διαρρήξεις κίνδυνος πυρκαγιάς. Σας προσφέρουμε απεριόριστες δυνατότητες στην πιο συμφέρουσα τιμή της αγοράς.

nosokomiako

Προγράμματα Νοσηλευτικής Περίθαλψης

Βελτιώστε τις παροχές σας υπηρεσιών υγείας. Το γραφείο μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές εταιρίες στον τομέα της Υγείας και έχει να σας προτείνει πολλές εναλλακτικές.

Ασφάλισης Ζωής

Το γραφείο μασ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες Ασφάλισης στον τομέα της Ζωής και μπορεί να σας προτείνει πολλά προγράμματα για μια ολοκληρωμένη κάλυψη.

prosopiko-atuxima

Προσωπικό Ατύχημα

Η ζωή μας επιφυλάσσει ευτυχισμένες αλλά και άτυχες στιγμές. Συμβουλευτείτε μας για να επιλέξετε το πρόγραμμα και τις καλύψεις που σας ταιριάζουν.

Συνταξιοδοτικά : Επενδυτικά Προγράμματα : Unit Linked

Συνταξιοδοτικά / Επενδυτικά Προγράμματα / Unit Linked

Συνταξιοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα για συστηματική αποταμίευση και εξασφάλιση της σύνταξη σας με την εγγύηση των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιριών.

Νομική Προστασία

Διασφαλίστε την «πρόσβαση στη δικαιοσύνη» την ώρα που το έχετε ανάγκη. Στην διάθεσή σας οι καλύτερες εταιρείες Νομικής Προστασίας.

epektasi

Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης Οχημάτων και Αντικειμένων

Τα Προγράμματα Επέκτασης Εγγύησης οχημάτων ή άλλων αντικειμένων προσφέρουν σημαντικά οφέλη στον ασφαλιζόμενο, προστατεύοντάς τον από πιθανά έκτακτα έξοδα, ενώ προσδίδουν προστιθέμενη αξία στο όχημα, διατηρώντας το σε εργοστασιακά πρότυπα.

Το Γραφείο μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.